mandag 16. august 2010

Tilbake til hverdagen med litt lopper

Da var hverdagen tilbake etter 7 ukers lærerferie. Begynte på jobb onsdag og i dag kom mine kjære syvende klassinger tilbake på skolen. Deilig å komme tilbake i rutiner synes nå jeg. Slik ser da det ellers så ryddige kjøkkenbordet vårt ut på kvelden. Planen med å sitte oppe på arbeidsrommet har allerde gått i vasken. Mannen er nyutdannet lærer og har også begynt å jobbe nå, dermed flyter det med bøker, papirer og diverse andre læremidler i helse huset. Huff, det trengs en storopprydding her nå.Denne veska kjøpte jeg på loppis i helgen. Den har blitt min nye jobbveske, får plass til pc og lærerveiledninger i den. Har brukt sekk helt til nå. Kanskje ikke den mest feminine utgaven av en veske, men den duger.
Her er fler av helgens loppisfunn. Gleder meg til loppesesongen virkelig tar av utover høsten.Dette brettet var jeg så dum å spraymale, og det ble ikke fint. Ujevnt og mønsteret ble helt borte. Denne skal få bo på nattbordet på gjesterommet, uopptrukket. Den tikker sinnsynkt høyt. Vi hørte den inn på vårt rom da jeg trakk den opp.
Ha en fin uke!

6 kommentarer:

 1. Kom på loppis på Gjøvik første helga i september!!! Skolekorpset som arrangerer i Kallerudhallen, kjempestort!!! LN

  SvarSlett
 2. To lærere - et bord - det blir nok bruk for den arbeidspulten etterhvert... Jeg er jo en sofa lærer så... Har vært og dillet litt på jobb i dag, og skal nok en tur i morgen også. På Onsdag kommer jo hele hurven, og da er det så deilig å ha skuldrene i rett egtasje liksom... Har dere likt trinn?
  Kul mugge du har kjøpt, og den vesken passer da til veldig mye!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Hei Lene!

  Vet ikke helt om jeg er enig i at det er deilig å komme tilbake i rutiner igjen... Hehe... Synes den første dagen på jobb i dag var TUNG! Sikker fordi jeg skal ha 1.trinn og har 1000 ting i hodet! Ler.... men det går seg vel til!

  Fine ting du har fått på loppis! Gleder meg til sesongen, jeg og!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 4. Knall tøff den vekkerklokken!!! Jeg hadde en slik en engang........jeg trakk den opp...og truet meg til å sove med den TIKK TAKK lyden natten igjennom...........etter en meget dårlig natt...VÅKNET jeg i full givakt...av ringelyden!!! den ble ALDRI trekkt opp igjen!!! Gleder meg å få alle barna på skolen igjen.....og få kvelden min tilbake!!!!

  klem
  tone

  SvarSlett
 5. Bordet ser velkjent ut.. Jeg bruker ikke kjøkkenbordet men spisestuebordet. Ikke lekkert..
  Fine bruktkjøp!
  Klem

  SvarSlett
 6. Heisan Lene
  Takk for hilsen på bloggen min som førte meg hit til deg. Nok en lærer i Blogglandia! Det er rimelig mange av oss her ute, men lærere er jo generelt formidlingsglade, så det er vel helt naturlig at vi hiver oss på bloggebølgen.
  Jeg kjenner godt igjen havet av papirer og bøker liggende framme til forberedelser.
  De havnet ofte nede på lanbordet i stua framfor arbeidsrommet. Jeg har permisjon fra læreryrket for noen år, men tar alt av vikartimer/dager på skolen min, så defor preteritumsformen, hi,hi.
  7.trinn er et trinn jeg liker godt å ha og ofte har hatt.
  Måtte smile da jeg så den høyttikkende vekkerklokka! Akkurat maken hadde søsteren min på sin første hybel i Oslo. Hun kjøpte den på grunn av det estetiske men hun måtte bare kvitte seg med tikke-uhyret omgående.
  Ha en flott skolestart og glade dager på 7.trinn!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett