lørdag 21. august 2010

Da var høstferien i boks

Vi har leneg snakket om at når mannen er ferdig med å studere og begynner å jobbe, da skal vi på ferie. Siden vi begge er lærere har vi høstferie, og turen går da til Praha. Tar gjerne imot tips om fine steder.


Gleder meg skikkelig. Har ikke vært på utenlandstur på 2 år nå. Var i Praha på videregående, men det begynner å bli en stund siden. Interessene har også endret seg litt siden den gang.Vi skal bo på dette hotellet, Hotel Roma. Reisefeber.no er virkeli en bra nettside når man skal ut å reise. Fikk denne turen for 5500 kr ( for oss begge) for fly og hotel med frokost i 4 netter.


4 kommentarer:

 1. Mmmm høres deilig ut, og en veldig bra pris - bare å lese eisehåndbøker nå...
  HIlde

  SvarSlett
 2. Takk for fin og personlig kommentar på mamma-innlegget litt. Jeg har samme erfaring som deg. Jeg er ikke redd for døden lenger heller. Før våknet med dødsangst i ny og ne - men etter at mammaen min døde forsvant det helt. Og etter at morfaren min som var veldig nær også gikk bort, så har jeg avslappede skuldre i forhold til dette. Livets gang. Og ja - man har en styrke i erfaringen når man skal være en god venn for andre mister noen de har kjær. Det har jeg tatt med meg som en god erfaring. Er det ikke det man sier - ittno er så gæli at det itte er gøtt for noe. På en måte.

  SvarSlett
 3. Så deilig å ha en reise å glede seg til. Jeg har ikke vært der men har hørt av andre at det er veldig fint!
  Klem Igi

  SvarSlett
 4. Praha er kjempefin :) Gled dere masse! Må få med dere "hovedseverdighetene" Karlsbroa og sånnt. Prøv å finne spisesteder utenom de værste turistgatene, billigere og bedre mat ;)
  Kos å se deg på fredag!

  SvarSlett