tirsdag 3. august 2010

En liten shopping runde

Mens mannen var på golfbanen skulle jeg innom Ikea og bytte et par skapdører og sjekke om de hadde noen hagemøbler på salg på Jysk. Det ble lite handling på disse to stedene, men hadde jo så god tid. Dermed måtte jeg jo gå innom diverse andre butikker. Salgsplakatene lyste mot meg. Denne fikk jeg på Kremmerhuset for 49 kroner.
Den skal få stå på kjøkkenbenken med frukt og grønt.
Nok en kurv ble kjøpt inn. Jeg elsker kurver og til 40 kroner kunne jeg ikke gå forbi. Nå har gjesterommet fått kurv med interiørmagasiner.


Fikk handlet en del diverse andre små interiørsaker også, som putetrekk, duklodd, uteputer og smånips. Klær skulle jeg hvertfall ikke handle, men.......


Det ble ny bikini og kjoloman som jeg er kunne jeg ikke la være når denne kun kostet 60 kroner.5 kommentarer:

 1. Så fine ting du har handlet! Kurver får man aldri nok av, og salg er moro:) Må få kjøpt meg en ny bikini jeg også. Ha en fin kveld:) klem fra silje.

  SvarSlett
 2. Så stilig kjole, og til en helt fantastisk pris! Deilig når man gjør gode funn... Du må jo si ira når du er på disse kanter - har alltid en kanne te på lur!
  Hilde

  SvarSlett
 3. alltid kjekt når det er salg i butikkene, glder meg masse til høstvarene begynner å fylle butikkene også jeg. Kurver får man aldri nok av nei og det er så greit å ha slike til oppbevaring, alltid noe man kan putte oppi hihi ønsker deg en nydleig onsdag. klem Monica

  SvarSlett
 4. Så en veldig vellykka handlerunde da vil jeg si! :)

  SvarSlett
 5. fiiin kjole! hvor kjøpte du den??

  SvarSlett