søndag 8. august 2010

Deilig jentehelg

Har vært på jentetur i Larvik i helgen. Det er åttende året denne jentegjengen er på hytta til en av oss. Været har bare vært topp og vi har ligget i solen hele helgen. Litt solbrent på låra nå ja.

I går var det virkelig vakkert å sitte på terassen å se utover havet.


Mat og drikke hører med på slike turer. Vi har virkelig stappet i oss mat og godteri. I år var vi fem stykker på tur. Noen av oss har kjent hverandre hele livet, noen fra ungdomsskolen og noen fra videregående.


Badebassenget er nytt av året. På natta hadde vi varmekabler oppi, dermed holdt vannet en temperatur på rundt 30 grader, deilig....Nå er det bare 2 dager til det er tilbake til hverdagen. Sommeren har gått så sinnsykt fort, som alltid. Det skal allikevel bli deilig å komme inn i rutiner igjen. Ha en fin søndagskveld!

5 kommentarer:

 1. Ser veldig deilig ut - varmekabel til basseng høres ut som noe for meg - er litt lei av å bære ut varmt vann, og ungene elsker jo å bade... Nydelig utsikt fra bassenget da!

  lYKKE til med jobb start - jeg har ferie en stund til, men så venter 1. klasse....
  Hilde

  SvarSlett
 2. Larvik er en flott by! Ikke veldig langt fra Igihuset.
  Ser ut somom dere har hatt en flott helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Åååå, så jo ikke digg ut i det hele tatt det nei;) Veldig takknemlig for at jeg slapp å få mms i løpet av helga ihvertfall da.

  Nyt de siste fridagene dine!

  SvarSlett
 4. Aiaiai, det så heeeelt herlig ut! Hadde nok bodd i det bassenget jeg! :P

  SvarSlett