lørdag 3. september 2011

Enda mer lopper...

I dag reiste jeg på loppis uten å være ute etter noe spesielt, men klarte å få kjøpt noe allikevel. Denne buljongboksen fikk jeg for 10 kroner. Mannen som tok imot penger synes det var noe skarp... Irriterer meg at et gammelt dropsspann ble snappet rett foran nesa mi.Denne krakken har allerede fått plass på toalettet med et vaskefat med doruller i. Den er veldig slitt, men synes fargen er så kul at jeg ikke vil male den.Denne dingsen fikk jeg også for 10 kroner. Det var en gjeng menn som var satt til å selge alt som ikke var klær eller glassting. De tok 10 kroner for alt.

5 kommentarer:

 1. Loppis er gøy, og veldig greit å få fine ting til "anstendige" loppepriser. Noen steder har de jo tatt helt av når det gjelder å prise "skrapet". Synes du fikk fatt i mye fint!

  SvarSlett
 2. Så flott boks og krakk!
  Det er gøy på loppemarked :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Kult. Boksen var jo stilig.. menn skjønner ikke slikt ;-)

  SvarSlett
 4. Den krakken var flott - om d finner en ekstra en gang... Drømmer om en slik krakk eller tre... Skulle hatt noen ekstra stoler på hytta og der er det jo så lite... Må komme meg på loppis! Har vært på plantasjen i stedet jeg, men så var det å finne motivasjonene til å gjøre det høstfint nåe en vel kom hejm da...
  Hilde

  SvarSlett
 5. Ser at jeg må en tur på loppis snart:)
  Du er flink å finne mye fint!

  SvarSlett