mandag 22. august 2011

tilbake til hverdagen med mathjelpen


I dag er jeg virkelig tilbake til hverdagen. Har tatt imot 19 søte små i dag, og kjenner at jeg har brukt mye energi på å "gruglede" meg i det siste. Det er 6 år siden jeg hadde første klasse og dette er første gangen jeg skal jobbe helt alene som lærer, men det er jo helt unødvendig å bruke så mye tid og energi på å gruglede seg. Jeg elsker jo jobben min, og dette er en del av den. Siden jeg startet dagen kl. 05.30 i dag hadde jeg tid til å lage spennende matpakker både til mannen og meg. Det ble wraps med røkelaks og salat.
Tipset til denne matpakken har jeg fått i boken "Mathjelpen for foreldre", som er en bok mine førsteklassinger får ved skolestart.Det vil si at i alt mitt stress og oppkaving glemte jeg å dele den ut, men da får foreldrene få den på foreldremøtet. Da kan jeg jo snakke litt om sunne matpakker og nei til kake og boller i matpakka samtidig, ganske lurt at jeg glemte det faktisk. Anyway: Her er det mange flotte oppskrifter til både sunne og gode frokoster, matpakker, middager og kvelds.


Wraps tok jo faktisk kortere tid å lage enn de kjedelige brødskivene, og så mye bedre. I morgen blir det tacohorn i matpakka vår. Mannens skrytende SMS er motiverer meg til å fortsette denne matpakketrenden.

1 kommentar:

  1. Hos oss fikk vi i overkant mange slike i fjor, og siden jeg var på godfot med de som jobbet i 1.klasse i fjor fikk jeg en sånn en :) Kjempefin! Trenger slett ikke ha unger for å ha nytte av den!
    Jeg hadde en litt nedtur dag på jobb i dag... Ikke det samme å ikke være kontaktlærer..... Jeg kommer nok til å synes det er greit når jeg kommer igang med studeringa :)

    SvarSlett