onsdag 17. august 2011

Slutt på søtsaker...

Jeg eeeelsker godteri og alt som er søtt, men nå er det slutt. Har ikke spist søtt på 4 dager og det sier litt når jeg faktisk er superstolt av meg selv på grunn av dette.


Har spist godteri hver dag så lenge jeg har bestemt over dette selv. Store sukkermengder er jo ikke bra og man blir slapp og dorsk av det Jeg har skapt en avhengighetsforhold til sukker, det er "Ikkje bra...."


Lett er det ikke når jeg har begynt på jobb. Lærerværelset florerer av kaker og snop, og var mange som fikk store øyne da JEG sa nei takk til kake. Spiser nøtter da, også kan det hende at det blir en liten sjokolade på fredager.

4 kommentarer:

  1. Så flink du er da! Går nok sikkert veldig bra vet du. Jeg er vel litt sånn periodesøtavhengig jeg da, men jeg må inrømme at jeg er litt avhengig av å ha en chocolate chubbies sammen med cappucinoen.

    SvarSlett
  2. Så flink du er! Det må være værre en å slutte å røyke. Det finnes jo søte gode alternativer til godteri:)

    SvarSlett
  3. Søtsaker i mengder hver dag trenger vi vel strengt tatt ikke. Men jeg tror også det er lurt at du unner deg litt innimellom, en liten smak av noe du liker. Jeg tror det er lettere å lykkes med det, enn om du kutter ut alt. Lykke til med prosjektet.

    SvarSlett