fredag 5. mars 2010

Strikking for de utålmodige

Jeg er som kjent en ganske utålmodig sjel. Begynte egentlig å strikke en jakke til meg selv, men det tar jo lang lang tid, altfor lang tid, Etter å ha besøkt min gamle arbeidplass denne uka ble jeg tipset om å strikke disse enkle halsene.


Det er rett og slett bare et reklangel som er skjevt sydd sammen. Tar meg et par timer å lage en. Slik ser den ut på.Ikke lett å ta bilde av seg selv. Jammen er det godt at sola titter frem snart, ansiktet trenger virkelig farge.


Denne søte porsenelsknappen fra Snella og Petronella knappen måtte jeg bare ha.


De har bare utrolig mange søte knapper i den lokale garnbutikken. Var jammen ikke lett å velge.Nå er jeg i gang med min tredje hals. Blir nok den siste på en stund. Så nå er det bare å finne nye ting som tar kort tid å strikke. Noen tips der ute?

8 kommentarer:

 1. De ble jo knallfine da! Og jeg eeeelsker den griseknappen! :D

  SvarSlett
 2. Hei Lene.
  Var hyggelig og se deg igjen. Artig at du også strikker disse "Halsene". Har også strikket 2 til meg selv og 2 til min søster. Men her på Grorud er det ikke så fine knapper som det er i din lokale garnbutikk. Tittet også på bildene av stua di. Dere har fått det kjempekoselig. Kanskje jeg kan besøke deg en dag? Har jo enda ikke vært og sett det flott huset ditt. Hei så lenge. Klem fra Margret.

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig!!
  Flink du :)

  Ha en strålende helg! Klem fra Livy

  SvarSlett
 4. Da er du med i klanen - disse halsene er snart på alle pedagoghalser på skolen...
  Hilde

  SvarSlett
 5. Har ikke så mye peiling på stekende sol, for vi har vandrende skygge... gå inn på hagegal og legg in spørsmålet ditt der - mange kloke hoder og der kan de svare på så godt som alt - ellers så låner du en hagebok eller tre som tar for seg solelskende planter... Nå er det godt utvalg på biblioteket, men snart....
  Flott forestilling med fortelledame på biblioteket om hekser - hun trollbandt en gjeng unger og voksne - hi hi hi
  Hilde

  SvarSlett
 6. Tror jeg må en tur innom den lokale strikkebutikken din når jeg kommer på besøk :) Knapper og ideer til nye prosjekt er alltid fint ;)

  SvarSlett
 7. De var knallfine:) Og de knappene gjorde virkelig det lille ekstra. Du får hive deg på puff-strikking i neste omgang da. Er allerede ferdig med mini-puffen, bare montering som gjenstår. Perfekt å sitte foran tv'n og holde på med. Bilde følger snart!

  SvarSlett
 8. Kjempefine var de halsene, Lene!
  Så flink du er med bloggen din:) Jeg er rett som det er innom og snoker litt;)

  SvarSlett