lørdag 20. mars 2010

Snart påske

Bare en uke nå, så begynner påskeferien. Det er bare så deilig at gårdplassen snart er tom for snø og at kveldene har blitt lyse. Har faktisk tørket sengetøy ute i dag. Mannen holder på med drenering av gårdsplassen, som minner mer om en dam for tiden. Gummistøvler er eneste man kan gå tørrskodd i.


Disse Krysantemumene er eneste som minner om påske hos oss. Har egentlig aldri pyntet til påske før. Er som oftes på hytta, og er ikke så glad i gult heller.I følge en tidligere kollega har jeg visstnok uttalt at når jeg begynner å pynte til påske,da er jeg kjærring da. Har jo egentlig konkludert med at jeg har blitt kjærring etter at jeg flyttet fra Oslo, så jeg burde kanskje pynte??

Hadde besøk av en tidligere kollega i går. Fikk dette flotte lyset av henne, i tillegg til en pyntet fyrstikkeske og påskeservietter.


Ville aldri funnet på å kjøpe påskeservietter selv, men disse likte jeg veldig godt. Er ikke typisk gule påskeservietter med kyllinger. Disse blir nok med på hytta tenker jeg.

Nå skal jeg kose med med strikketøy foran peisen, sånn apropos det å være Kjærring.....

5 kommentarer:

 1. Hehe,da er ihvertfall jeg kjærring!
  Elsker å pynte til påske og har tyvstartet for en uke siden og enda mer er kommet til idag.Er egentlig ikke glad i gult jeg heller,men det pussige er at i påska bare måå jeg ha det!

  SvarSlett
 2. Koslig dette !! Pynter også til påske, har alltid gjort det, men det er blitt mindre knall-gult med åra !!

  SvarSlett
 3. Jeg pynter ikke så mye til påske jeg heller - setter frem det ungene lager. Mye sjarm i den pynten. Nyt kvelden med strikketøyet.
  Klem Igi

  SvarSlett
 4. vakre glimT som gir påsakestemning..
  ja deilig at det minker på snøen, ganske mye hver dag..
  klem og fin søndag..
  mAGNY

  SvarSlett
 5. He he he - godt å se at litt påskepynt er i hus! Her titter det frem skjeve dorull høner og annet gult...
  Nedtelling til ferie nå, og jeg er klassisk forkjølet slik bare jeg kan bli...
  HIlde

  SvarSlett