søndag 21. mars 2010

Mitt første sokkepar

Har alltid trodd det var super vanskelig å strikke sokker, men jammen klarte jeg det ikke. Har fått hjelp med hælfelling på sokk nr. en, men klarte å strikke nr. 2 helt alene. Garn med mange farger er helt genialt, så kommer stripene av seg selv.

Har kjøpt inn mengder med garn, så det blir nok strikking istedenfor boklesing på meg i påskeferien. Er i gang med sokkerpar nr. 2.5 kommentarer:

 1. Gratulerer med ditt første sokkepar! Det er et passende håndarbeid fremfor tv`en, og supert å ta med i håndvesken! Hyggelig arbeid!
  Selv holder jeg på med babystrikk, og det er heller ikke verst :o)
  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Så flink du er blitt da:) Har ikke kommet i gang med noe strikking igjen etter puff nr 2 som ble slengt inn på kottet da jeg ikke fikk til monteringa:( skikkelig netur! Så den får ligge der litt til den kommer på bedre tanker!
  Nå er gjestene etter bursdagsfest akkurat kommet seg hjem og jeg har slengt meg sliten ned i sofaen. Du får komme og spise kakerester!

  SvarSlett
 3. GRATTIS!!! Det der hadde ikke jeg klart....er helt håpløs med håndarbeid!!! Overlater strikking av sokker til mor og svigermor!!!

  fine var de....kos deg =)

  SvarSlett
 4. Vil du ha oppskrift fra mormoren til Kay, kanskje? Du kan får den i bytte mot et par, de ble kjempefine, flinka!!

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min. 17 grader høres helt herlig ut! Men etter å ha sett på været venter vist mest regn, men vi krysser fingrene for at det er feil

  SvarSlett