fredag 8. januar 2010

Årets første strikkeprosjekt ferdig.

Godt nyttår! Da er altså årets første strikkeprosjekt er ferdig. Vel, det er kanskje litt ambisiøst å kalle det et prosjekt. Denne bolerovesten er faktisk enkel og kjapp å strikke på grunn av tykke pinner. Skal sette i en stor knapp, men har ikke kommet så langt enda.


Oppskriften finner du her.

5 kommentarer:

  1. Neineinei, absolutt et prosjekt!! Kjempefin! :D

    SvarSlett
  2. sÅ FIN DEN BLE! Vet du hva? I går var jeg i strikkebutikken på Grorud - kjente meg litt forkommen for damen er litt streng, men garn og pinner ble med hjem og i morgen skal Marta holde hvordan var det nå vi strikket vrangt kurs - her skal det strikkes sokker - kan det jo, men det er nesten 15 år siden forrige sokkepar...
    Alt vel på jobb for meg - Randi har fått barnehageplass, så nå blir det litt ro i rekkene i vårt lille team... Storkoser meg, selv om det er vanskelig å formiddle synes jeg - mange misforståelser, men nå har endelig brøk gått inn, og vi har begynt å forstå forenkling av brøk - du vet jeg blir litt svett av matte, og nå skal vi inn i 5. trinns bøkene og der er det ikke noen ressursperm med 1000 aktiviteter å støtte seg til - kjenner at jeg er veldig glad i multi! sEND MEG OMGENDE tips til gøye ting på smartboard om du vet om noe... Stor klem fra meg - savner deg!
    hiLDE

    SvarSlett
  3. Så fin bolero, du er jo kjempeflink! Skulle ønske jeg kunne strikke, men eier dessverre ingen håndarbeids-talent...

    Klem Kristine

    SvarSlett
  4. Den vesten var fin! Ser go`og varm ut..kanskje jeg skal sette den på lista over ting å strikke til meg selv i år :)

    SvarSlett
  5. Den vesten har jeg tenkt å strikke også :)
    Må bare ferdigstille et par andre prosjekt først :D
    Veldig kjekkt å se deg i går!

    fortsatt god helg!
    Klem

    SvarSlett