søndag 24. januar 2010

Da var det siste rommet malt....

Som sagt i forrige innlegg kom jeg i gang med noe jeg skulle gjort lenge forrige helg, nemlig male gjesterommet. Da vi overtok huset var fargene preget av 80 og 90- tallet. Mye ubehandelt panel og farger som gult, rødt, grønt, lilla og rosa. Etter å ha brukt alle ferier det første året til å male var jeg rimelig lei av å male, spesielt det å male ubehandlet panel. Har utsatt maling av det siste gjesterommet leeeenge, men denne uken fikk jeg ånden. Begynte å rydde rommet for nøyaktig en uke siden, og nå er det ferdig malt, både lister og vegger.
Slik så det ut før jeg tok penselen fatt. Kommer tilbake med fler bilder når jeg får nye gardiner, sengeteppe, bilder på veggene osv. Har et skrivebord under oppussinge som også skal inn i rommet. Det er nå den morsomme innredningsjobben begynner:-).


Da er hele 1. og 2 etasje malt. Bare kjellerstua, med panel på både vegger og i tak igjen. Har en mistanke om at den får stå i fred lenge lenge, lenge, lenge.

4 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det blir! Vi lysnet all panel på hytta i fjor, men det var et strøk med oljemaling blandet med whitesprite - ikke balsam for nesa, men et strøk - det du har gjort er jo en kjempejobb!!!! Skal begynne å male mine lutede vinduer i kjelleren til våren - det er på en måte første skritt i retning av å lure mannen til å male hele kjelleren i en eller annen hvit nyans..
  Gleder meg til neste fremskritt på jesterommet - blir det fristende nok kan jeg jo ta med meg noen felles kjente og bruke det...hi hi hi
  Ha en god uke!
  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Å male ubehandla panel er storarbeid, flink du og ånden din! Heheee... Jepp, det er nå det morsomme begynner, kos deg! ;)

  SvarSlett
 3. så flink du har vært! Litt av en jobb å ta seg til når man er ferdig på jobb! Kanskje du kunne tenke deg å innvie det med en overnattingsgjest neste helg da??? den vesten din ble forresten også veldig fin. Må ha meg et nytt prosjekt nå og tenkte meg å prøve noe litt mer avansert enn de frem og tilbake prosjektene jeg har hittil, kanskje den kunne være noe?

  SvarSlett
 4. Hei Lene :-)
  Så koselig og fint gjesterommet ble. Du er kjempeflink!! Alltid gøy når man ser resultatet. Hyggelig og være innom bloggen din i ny og ne. Koser meg hver gang jeg er inne på din side og ser alt det nye og fine dere har gjort. Ha en god helg. Klem fra Margret :o)

  SvarSlett