fredag 8. januar 2010

Årets første strikkeprosjekt ferdig.

Godt nyttår! Da er altså årets første strikkeprosjekt er ferdig. Vel, det er kanskje litt ambisiøst å kalle det et prosjekt. Denne bolerovesten er faktisk enkel og kjapp å strikke på grunn av tykke pinner. Skal sette i en stor knapp, men har ikke kommet så langt enda.


Oppskriften finner du her.

5 kommentarer:

 1. Neineinei, absolutt et prosjekt!! Kjempefin! :D

  SvarSlett
 2. sÅ FIN DEN BLE! Vet du hva? I går var jeg i strikkebutikken på Grorud - kjente meg litt forkommen for damen er litt streng, men garn og pinner ble med hjem og i morgen skal Marta holde hvordan var det nå vi strikket vrangt kurs - her skal det strikkes sokker - kan det jo, men det er nesten 15 år siden forrige sokkepar...
  Alt vel på jobb for meg - Randi har fått barnehageplass, så nå blir det litt ro i rekkene i vårt lille team... Storkoser meg, selv om det er vanskelig å formiddle synes jeg - mange misforståelser, men nå har endelig brøk gått inn, og vi har begynt å forstå forenkling av brøk - du vet jeg blir litt svett av matte, og nå skal vi inn i 5. trinns bøkene og der er det ikke noen ressursperm med 1000 aktiviteter å støtte seg til - kjenner at jeg er veldig glad i multi! sEND MEG OMGENDE tips til gøye ting på smartboard om du vet om noe... Stor klem fra meg - savner deg!
  hiLDE

  SvarSlett
 3. Så fin bolero, du er jo kjempeflink! Skulle ønske jeg kunne strikke, men eier dessverre ingen håndarbeids-talent...

  Klem Kristine

  SvarSlett
 4. Den vesten var fin! Ser go`og varm ut..kanskje jeg skal sette den på lista over ting å strikke til meg selv i år :)

  SvarSlett
 5. Den vesten har jeg tenkt å strikke også :)
  Må bare ferdigstille et par andre prosjekt først :D
  Veldig kjekkt å se deg i går!

  fortsatt god helg!
  Klem

  SvarSlett