lørdag 9. januar 2010

Ut med juleblomstene

Julepynten fikk jeg raskt ned 1. nyttårsdag. Jeg er liksom ferdig med julen da jeg. Sviblene mine har i løpet av uka blitt brunere og brunere, så i dag måtte de vike plassen for den første vårblomsten Primula. Jeg har planer om å ta vare på disse svibel løkene slik at jeg kan sette dem ut til våren, men hvordan? Noen som kan hjelpe?Denne Amaryllisen som jeg fikk til min bursdag i november har blomstret 2 ganger og får fortsatt lov til ål eve i kjøkkenvinduet. Den er laaaaang og i ferd med å velte, men blit støttet opp mot vinduet.Ellers har dagen gått med til rydding. Vi har arvet et skatthold som er fra 1700 tallet, men det har ikke sett pent ut tildekket med datautstyr det siste året. Min kjære studentmann bruker pc hver dag, og når skjermen på den bærbare røyk koblet han den til en stasjonær skjerm. Med stuidelån og lærerlønn er det ikke bare å kjøpe ny pc. Dermed fikk vi på en måte stasjonær pc. Vi valgte å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år, men heller kjøpe ting vi trenger til huset på januarsalg. Dermed har vi kjøpt en liten bærbar og skattholdet er ryddet:-).
Kvelden skal brukes på å titte i gamle interiørblader. Ser noen nytt hver gang jeg leser dem jeg.

4 kommentarer:

 1. Det skapet er bare lekkert!!! Primula er ikke så lett å holde liv i helt frem til våren, men jeg pleier å sette de kjølig i kjelleren når de har blomstret av og vanne moderat ... noen overlever - andre ikke... De er jo ganske billige, og jeg kjøper inn ganske mange mellom jul og påske, så et par tre stykker pleier jeg å få ut. De er flerårige og er veldig søte i beddet!
  Klem HIlde

  SvarSlett
 2. Hei og velkommen til bloggen min!
  Det skatholdet var lekkert!

  SvarSlett
 3. Ååh, for et nyyydelig skatthold!! I'm in love! ;)

  SvarSlett
 4. jeg lager headere veldig enkelt med photoshop, men det er mange fancy headere i blogglandia jeg ikke har nubbsjans til å lage! Og jeg er dataingeinør! hehe... Det går også an å bare legge inn et bilde da, så står teksen den oppå!

  SvarSlett