søndag 6. mai 2012

Stille dager

Det har sin naturlige grunn at det var vært stille her på bloggen i det siste. For 2 uker siden døde min mor ganske så brått. Hun hadde lymfekreft, men levde fint med dette.Smerter hadde hun nok litt av, men klagde aldri til oss om dette. Hun skulle operere bort en kul ved setemuskelen nå 10. mai. Lørdag for to uker siden var som vanlig: Hun gikk på svømming på formiddagen, bakte boller og var på kafe med venninner. På kvelden falt hun sammen hos en venninne og hun våknet aldri. Det viste seg at hun hadde flere svulster på hjernen og at en hadde sprukket og gitt hjerneblødning.
Vi er glade for at mamma ikke visste hvor syk hun selv var og at hun levde et aktivt liv til siste slutt. Hun var sammen med sin beste venninne og ikke alene når hun døde og vi vet han ikke hadde smerter. Allikevel er det tomt, trist og vanskelig å fatte. En nye epoke i livet starter opp, nå er både mamma og pappa borte.
Det er i slike tider man virkelig ser at man man mange gode mennesker rundt seg av både kolleger, venner og familie. Jeg setter virkelig stor pris på alle som har kommet på besøk, ringt og sendt meldinger de siste ukene. Huset både her hjemme og barndomshjemmet til meg og mine to søsken har bugnet av blomster.
Det er godt man ikke vet hva morgendagen bringer. Ta godt vare på hverandre og ha en fin uke alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Selv om det er tungt for dem som blir igjen, er det vel til det beste for dem som blir borte at det skjer på den måten. Godt å kunne tenke på at hun hadde et godt liv til det siste :) Varme tanker til deg! Klem

  SvarSlett
 2. Kondolerer!
  Dette var ikke hyggelig :-(
  Dette må vel være den beste måten å dø på.....å ikke vite.

  klem tone

  SvarSlett
 3. Dette var leit å høre! Vi gruer oss vel alle til å miste en kjær mor og far, men er likevel aldri mentalt forberedt når dagen er er! Og det er vel slik det må være kanskje! Jeg er så heldig å ha begge mine foreldre i live, men de er jo begynt å dra på åra, så en vet aldri!
  Trøsteklem!

  SvarSlett