fredag 18. mai 2012

"Ny" hagebenk

Har arvet denne hagebenken av farmor. Det vil si ikke min farmor, men min venninnes farmor som også var en farmor for meg. Hun døde rett før jul og jeg har arvet mye fint av henne. Jeg husker at farmor hadde to slike hagebenker utenfor huset sitt og at vi satt på disse om sommeren.
Litt slitt er jo benken, men synes den har sin sjarm.Liker spesielt bena på benken. Foreløpig står benken på baksiden av huset, men den skal nok få en plass i hagen etterhvert. Har fått ordnet mye i hagen i det fine været i dag og endelig har plenen fått sin første klipp.

2 kommentarer:

 1. Hei Lene
  Så koselig hagebenk! Jeg elsker slike hvite benker.
  Tusen takk for koselig hilsen! Jeg klipper forside og bakside til skjørtet etter et skjørt jeg har kjøpt og liker fasongen på. Så legger jeg opp nederst og syr sammen i sidene. Jeg bruker strikk i livet; veldig enkelt!
  Lykke til, det er så supermorsomt å sy sine egne skjørt!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Benk i hagen hører med til hus på landet :) Og ingenting er vel bedre enn benk med historie! Her er det eksamensinnspurt om dagen, eksamen på torsdag. Etter det er jeg klar for en tur for å prøvesitte benken din :) Nyt helgen!

  SvarSlett