tirsdag 1. mars 2011

Den første vårmåneden

Så var vårmåneden mars her. Ikke akkuratt vårvær i dag, men selv om solen ikke er fremme viser gradstokken kun 3,5 kalde. Litt vår i vinduet med blomst fra Rema 1000.
Synes det er genialt at de selger billige planter på Rema. Kun 39 kroner for denne. Blåfargen lyste mot meg, så denne måtte jeg bare ha.


Vi slapper fortsatt av med ferie. Har jobbet tre timers tid idag, og nå skal gjesterommene få nytt sengetøy og en runde med vaskefilla.

4 kommentarer:

 1. Vakker farge på planten din! Jeg forstår godt du falt for den.
  Jeg har for lengst insett at jeg er håpløst hagegal, for min første tanke når jeg kjøper planter på denne årstiden er; Kan den plantes utendørs om våren? Nå har jeg en rekke primula, enkle og fylte campanula, samt miniatyrroser stående i potter og urner i soveromsvinduet. Så fort det blir vår skal jeg plante dem i hagen. Veldig ofte har det faktisk vært så vellykket at plantene kommer tilbake flere år på rad ;-)
  Ha en fin og vårlig dag.

  SvarSlett
 2. Den var ordentlig fin! Gleder meg til gradene kryper såpass oppover at jeg kan plante litt på veranden!
  Kos dere videre med ferie!

  SvarSlett
 3. SÅ vakker farge! Her skifter rema planter på tirsdger, så i dag ble det en eføy i bue på meg til 49 kroner... Hadde hatt en slik blå hadde den blitt med hjem!
  Nyt ferie dagene og vm!
  Hilde

  SvarSlett
 4. Nydelig blåfarge på planten din.
  Ha en fortsatt fin ferie.
  Klem fra Mio

  SvarSlett