tirsdag 4. januar 2011

Oppgradering av stueplanter

Slitne svibler og amaryllis er satt ned i kjelleren og nye planter er kjøpt inn. Primula må man ha på nyåret. Hvordan var det med vanning igjen. Husker de jeg hadde i fjor ikke holdt lenge.

Måtte ha en del nye grønne planter også Deilig å skifte ut litt en gang i blandt. Skulle egnetlig begynt på jobb i går, men har hostet og hoste og ikke følt meg vel i julen. Tok turen til legen i går: Lungebetennelse og bronkitt, antibiotika og sykemeldt ut uka.

Var egentlig ganske så klar for jobb nå, så jeg ble skikkelig sur og prøvde å slippe å bli sykemeldt. Skjønner jo i dag at jeg ikke kunne vært sammen med 29 tolvåringer som har levd på sukker i 2 uker en hel dag. Er supersliten nå og må nok ta meg en blund etter å ha sovet i 15 timer, dusjet og spist frokost.

6 kommentarer:

 1. Deilig med vår.... men du overlever svibler etc når man setter de i kjelleren?? jeg har kasta mine jeg... Ehhhh ikke allverdens grønne fingre jeg altså ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Sånne kjøper jeg også når de kommer i butikken men de holder ikke lenge :-( Må nok være frisk skal man holde styr på en gjeng unger om de er 12år eller går i bhage :-)
  God bedring.

  SvarSlett
 3. Primula må ikke tørke ut - lurt å kjøpe litt oasiss (sånn grønn blokk til blomster) skjør av en bit som du legger i vann - etterpå skal den i bunnen av blomsterpotten - da har du større mulighet til å få primulaen til å leve... Om du holder liv i den sett den kaldt når den er blomstret over - vann litt her og der og plant den ut så har du en skjønn flerårig plante ute... Jeg klarer ikke å få så mange til å overleve, men en to- tre stykker blir det hvert år... Svibler klippes ned og plantes ut om våren og kanskje blomstrer de på nytt - verd et forsøk!

  God bedring! Prøv å slappe av nå da så du blir frisk...
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. SÅ fine! :) Jeg skulle så gjerne kunne hatt planter jeg også, men de ser ut til å dø som fluer her! Sikkert lufta... *Kremt*

  SvarSlett
 5. Deilig å se at dagene blir stadig litt lengre :) Og så må det inn litt blomster som gir håp om vår!
  Slapp av og hent deg ordentlig inn igjen:)
  God berding!
  Klem

  SvarSlett
 6. Deilig med litt vår i interiøret.
  God bedring!
  Klem fra Igi

  SvarSlett