onsdag 3. november 2010

Endelig nytt teppe

Vi har vært på utkikk etter teppe til den ene stua våe i lengre tid. Det er jammen ikke lett, og hvertfall ikke når man ser ett eller annet for seg i hodet. Da er det jammen godt å ha en mamma som tar ansvar og ordner opp.
Mamma fant dette teppet på Møbleringen forrige uke. Det er i deilig ullstoff og mykt og deilig å gå på. Jeg hadde egentlig tenkt meg en stor fillerye, men når mamma ordner og betaler sier jeg ikke nei takk til et ordentlig teppe.Her går det i ett om dagen. Jeg holder på med forberedelser til foreldresamtaler, eller utviklingssamtaler som det nå heter. Jeg sitter konsentrert om egenvurderinger, kompetansemål, kriterier for måloppnåelse, faglig- og sosialeutvikling hver eneste kveld nå.Huset står på hodet og man rekker ikke å få gjort mye. Da er det deilig å tenke på at når jeg er ferdig med dette om litt over en uke er det 5 uker til jul.

5 kommentarer:

 1. 5 uker til jul - å hjelpe meg går det så fort???? Misunner deg ikke alle disse skjemaene for de store - det er litt enklere i 1. klasse... Heldigvis!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Teppet er kjempe fint! jeg har ikke begynt på utviklingssamtalene ennå. Ikke veldig lurt å utsette det så lenge, men sånn ble det i år...
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Love it! Herlige, lune farger! :)

  SvarSlett
 4. flott teppe.. hvor mye kosta det?? jeg trenger også teppe men har heller ikke funnet et som er 100%.. likte det altså..

  hva heter mannen din?? Interiørhuset på Glassverket er genialt!! si i fra neste gang du er her så kan vi ta en "bloggekaffi"

  God helg

  Tone

  SvarSlett