torsdag 2. september 2010

Fjernkontroll oppbevaring

" Skal jeg legge fjernkontrollene nedi den blomsterpotta" var mannens reaksjon da jeg fikk den glimrende ideen å bruke denne til å oppbevare fjernkontrollene. Han hadde jo sett den med påskeliljer på trappen i vår, med andre ord en blomsterpotte.

Har lenge irritert med over fjernkontroller som ligger og flyter. Det er jo ikke bare en lenger heller. Vi har nå fire stykker. Har sett mange stativer og lignende oppbevaringsting, men ingen som ikke ser grusomme ut.
I tillegg er det plass til mannens snusbokser, briller og brillehus som også til stadighet ligger og flyer på stuebordet. Mens mannen smilte og himlet med øynene over nok en merkelig ide synes jeg selv at jeg virkelig hadde vært kreativ.

5 kommentarer:

 1. Hei!!! Med huset full av mannfolk , bilnøkler og snusbokser, så har jeg prøvd det meste vedr oppbevaring av diverse duppeditter. Men mannfolka mine enser ikke mine forslag til oppbevaring. Lykke til:DDD Herlige vovver du har.
  Dverg shnausere? Jeg har en weatten terrier (Wilma)og en westie terrier (Julia). klemz

  SvarSlett
 2. Smart oppbevaring!
  Skulle ønske det hadde fungert hos oss...har samme problem som dama i forrige kommentar(hjerterdamas blogg)
  hva skal en gjøre...sukk!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Lykke til! Men blomsterpotte??? Kurv tingsen var superfin synes jeg!
  hILDE

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er merkelig at mennene våre ikke UMIDDELBART ser hvor store genier vi er når vi kommer på slike ting?? I like it! ;)

  SvarSlett
 5. veldig lurt!! Mannen din ser nok nytteverdien etterhvert.
  Klem Igi

  SvarSlett