søndag 5. september 2010

Høsthelg på fjellet

Etter mange hjemmehelger med mye jobbing på lærerparet bestemte vi oss for å ta en tur på Vikerfjell denne helgen. Moren og stefaren til mannen har hytte der. Kunne ikke vært mer heldig med været.
I går tok vi oss en tur opp på en av fjelltoppene rett ved hytta. En venninne hadde sett på facebook at vi skulle til fjells, siden hun var hos sin mor som bor rett ved tok hun, mann og barn turen opp dit også. Hyggelig med pølsegrilling og kaffekos på fjellet.
Satt mange timer ved dette vannet.Både tobeinte og firbeinte koste seg på tur.
Hytta har blitt malt siden sist. Er nå mye finere i sort og hvit enn rødbrun og grønn som den var tidligere.
Nå venter litt hagearbeid. Merker at jeg egentlig er litt ferdig med hagearbeid for denne gang, men nå vel gjøre hagen vinterklar alikevel.

3 kommentarer:

 1. Det har vært utrolig skjønt vær i helgen - ser jo deilig ut på fjellet! kJENNER også på meg at hagen er over, men - det er allikevel lurt å rydde mye nå for da ser det så mye finere ut når løker og annet popper etterlengtet opp til våren... Skal sette løk og luke en hel masse - og så er det nok vinter...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Hei Lene
  Så herlig med litt fjell-rekreasjon etter en hektisk uke i skolestua, hvilket jeg jo også vet alt om.
  Koselig hytte også. Herlig å ha tilgang på slikt!
  Jeg selger nok dessverre ikke slike retrokjoler i dag, men hvem vet kanskje på sikt. Jeg er ikke så garvet med det å sy klær.
  Ha en fin innflyvning til helgen!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 3. DET så utrolig deilig ut!

  God helg

  SvarSlett