tirsdag 28. september 2010

Loppisfunn

Var innom 2 loppemarkeder denne helgen. Var i utgangspunktet ute etter en tallerkenhylle. Fant ikke det,men gikk ikke tomhendt hjem av den grunn. Disse dessertskålene var det 5 stykker av.Likte dette gamle vaskefatet godt. Det er plassert på gjestetoalettet som dorulloppbevaring.

Disse koppene har jeg planer om å støpe lys oppi med tid og stunder.Denne koppen var bare super søt. Kommer nok aldri til å drikke av den, men finner nok et annet bruksområde.

6 kommentarer:

 1. søøte kopper , slike har virkelig personlighet! flott vaskefat også, du gikk da ikke tomhendt hjem, om ikke tallerkenhylla var der.. kanskje du finner en på finn.no?

  klem,magny

  SvarSlett
 2. Nydelige ting! Jeg har 12 kopper av den siste du viser!!!!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 3. Sånne dessertskåler hadde farmora mi :) De gjenlevende står hos mamma og pappa. Så utrolig søte kopper!

  SvarSlett
 4. Mmmm loppis... Tenker at ungene snart er store nok til å kunne være med mamma på loppis... Drømme drømme - i hvertfall en om gangen - de kan jo få 20 kroner til å kjøpe sine egne skatter - Hmmm - dette er jo egentlig realistiskt ... Åh - dette skal testes bare høstferien er over... Da skal vi på hytta... Kanskje du kommer på en kopp te?
  Klem HIlde

  SvarSlett
 5. Dessertskålene var kjempefine.
  Har sett kopper med lys i og det er så stilig.
  Flott vaskefat.
  Har og lyst på tallerkenhylle og har sett mange fine på nettet, men nå har jeg målt og det er ikke plass på kjøkkenet til tallerkenhylle.
  Håper du finner en snart.
  Ønsker deg en fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 6. Fine emalje baljen!! Jeg har faktisk en slik jeg også, men kan ikke komme på å ha sett den etter flytting... *Hmmm*

  SvarSlett