onsdag 21. april 2010

Ustabile april

I dag da jeg våknet lå snøen, og det lavet ned. "April er som kvinnesinnet, uberegnelig og lunefult", sa en god kollega da jeg kom på jobb. Kan ikke si meg mer enig. For da jeg kom hjem fra jobb skinte sola og jeg benyttet tiden til å plante over spirer i nye potter.


Har sådd både mais og purre her. Mais spirene virker kraftige, men jeg er mer usikker på purrespirene. Er tuslete og var vanskelige og plante over. Noen som har prøvd å så purre før?


I fjor hadde vi bare tomat. Har bestemt meg for å kjøpe tomatplanter i år. Skal så litt gulrøtter, redikker og løk i tillegg til mais og purre tenkte jeg.

Har du hytte må du ta deg en tur på hyttemessa på Hellerudsletta denne helgen ( mandag. torsdag). Dette er standen til min svigerfar som lager og selger Zolas solventilatorer. Vi har et spesilet forhold til firmaet Zolas energi: Det startet opp med produksjon i vår låve, firmaet er oppkalt etter vår hund Zola og vi har vært med på hele oppstarts prosessen. Det er vårt hus som er avbildet foran på disken. Vi skal innom på søndag en tur. Håper virkelig mange besøker standen.


2 kommentarer:

 1. Dere bruker jo ventliatoren med stort hell også...
  Håper solen titter frem i helgen - da skal mine spirer få nye hjem i papirpotter...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å styre og stelle i hagen din! Det ser ut til å bli veldig fint :)
  Å kikke dag for dag på det som spirer er kjempegøy synes jeg også :) Har ikke sådd noe selv i år, men flyttet en hel hekk med Peoner i fjor høst og jeg er utrolig spent på om det blir noen blomstring der i år.. Det kan vist ta årevis før de blomstrer igjen, men jeg krysser fingrene :)
  Ønsker deg en fin uke!

  Klem fra Anette

  SvarSlett