fredag 2. april 2010

Klar for hagesesongen

Er bare så klar for å holde på ute i hagen, men snøen ligger fortsatt, så det er nok bare å vente en stund til. Har fått noen timer ute i dag i regn og sur vind. Svigerforeldrene mine hadde med seg tre trær til oss fra Danmark,to bøk og en trollpil. Disse har blitt satt ned i potter til de kan plantes i hagen.


Ellers ser hagen ganske stusselig ut, men visne stauder som stikker opp av snøen . I år klippet jeg ikke staudene ned på høsten, er det noen som vet når på våren man skal gjøre dette?
Etter en liten hagevandring i snøen var denne steinbedplanten det eneste som minnet meg om at våren snart er her.Da er det bare å vente på at solen skal skinne og snøen forsvinne.


3 kommentarer:

 1. Du klipper forsiktig de gamle staudene når bjørka spretter - da har de nye skuddene ly under det stygge rufset, og de klarer seg fint en frostnatt eller tre... Det ser ikke pent ut, men luner godt for de nye gledene... Håper dere har hatt en fin påske - vi er hjemme igjen og håper på hage og sol i morgen og mandag - men snø har vi ennå ...Aaaarrrrrgh!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Hei - og tusen takk for hyggelig hilsen på min ferske blogg:)
  Vi har en knøttliten uteplass utenfor inngangen vår - så jeg er nok dessverre ikke særlig kompetent til å gi deg gode hagetips:)
  Ha en fin 2. påskedag:)

  Gode hilsner fra Bente.

  SvarSlett
 3. Du kan gjerne klippe før bjørka spretter om stauden under er ivrig, men Hilde har helt rett i at det visne beskytter litt mot ekle frostnetter.

  og våren er nå her, med sol og snøkrump, og finfine søte små spirer i bakken :D

  SvarSlett