lørdag 17. april 2010

Legging av brostein

På hagemessa forrige helg kjøpte vi en pall brostein. Har brukt dagen i dag til å legge stein rundt huset. og skille gårdsplassen fra plenen.Nok et prosjketi klassen "vi gjør ting vi egentlig ikke kan", men vi klarte da dette også vi. Jeg var steinbærer, koster og sandhenter og mannen la steinen.

Nå trenger vi et lass med jord og ett lass med singel, så er gårdsplassen slik den skal.


Vil faktisk at det skal regne en av de nærmeste dagene slik at noe av sanden oppå vaskes bort. Den rosebusken så jammen stusselig ut, men kan vel ikke klippes ned enda.

7 kommentarer:

 1. Så fint det blir!
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Stilig! Nei, ikke klipp rosen ennå - vent til det blir små grønne ører på bjørka - da er det også lettere å se hvilke deler av rosen som har overlevd vinteren...
  Gøy med stein!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Så fint det blir hos dere :) Har fått skina verandaen jeg også, men det krever jo liksom ikke riktig så mye som en hel hage :) Nyt resten av helgen!

  SvarSlett
 4. Utruleg kva ein får til om ein berre tør prøve!Blir jo så bra atte:-)Kjenner att dei same utfordringane- har gravd opp tunet kons og eg kviar meg stort for å byrje på legging av stein...men...Blir inspirera til handling av slike som dykk:-) Lykke til vidare!

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Vi har også tenkt å gyve løs på gårdsplassen i vår, så dette var flott inspirasjon :)

  SvarSlett
 6. Det der så veldig flott ut. Rent og ordentlig, nok en ide jeg skal ta med meg!

  SvarSlett
 7. Det der var fint og skjevt!

  SvarSlett