fredag 30. april 2010

Kom mai du skjønne milde

Siste dagen i april er virkelig en flott dag her på østlandet, varmt og sol. Jeg avspasserer i dag, helt genialt når vi skal reise bort i ettermiddag. Var på Hageland da de åpnet. Ti stemorblomster til 29 kroner kunne jeg ikke gå glipp av. Klarte å finne pakker hvor det kun var lilla blomster. Liker den fargen best.

Nå begynner det å titte opp litt mer en bare blader på løkplantene. Disse står under tuntreet vårt, og der elsker hundene våre å ligge. Det spørs vel hvor lenge de holder seg.

Bjørka har fått museører og det er nok ikke lenge før den spretter helt frem. I år kan jeg glede meg til å se bjørka komme frem. Har tatt akupunktur den siste måneden, og har ikke merket noe til pollen i år.
Fant blåveis da jeg gikk en tur i skogen i formiddag. Da kan man si at det er vår offisiel

3 kommentarer:

 1. Så nydelig med blåveis i den hvite muggen. Misunner dere som finner Blåveis i det fri. Det er ikke en typisk vestlandsblomst. Håper du får en fin og vårlig helg.

  SvarSlett
 2. Nydelige blåveiser!
  God helg til deg også.
  Klem IGi

  SvarSlett
 3. Så bra at akkupunktur fungerer! Bare å la de stikke da om plagene uteblir... Nydelige blåveis du har plukket inn! Nyt helgen og håper solen holder seg!
  Hilde

  SvarSlett