søndag 4. juli 2010

Deilige søndag

Nydelig søndag med flott vær. Man får virkelig mye ut av dagen når man kommer seg opp tidlig. Mannen skulle tidlig på golfbanen og da stod jeg like godt opp. Var feridig med å vaske hele huset kl 11. Deilig med rent hus.


Er veldig glad i spiseplassen på kjøkkenet. Her tilbringer vi mye tid. Både stoler og bord er arvet fra gården hvor min mann er vokst opp.Stolene er gangd opp av hunder og ganske så slitte, men synes det har sin sjarm det også.

Det at stolene er blå gir farge på kjøkkenet. Så vi må nok ha stoler med litt farge når disse faller helt fra hverandre.
Mamma kom innom med jordbær og roser.Har rukket å luke gjennom bed og gått lang tur med hundene også. I kveld er det middag med vennpar på en nyåpnet restaurant.Faktisk den eneste ordentlige restauranten i området. Krysser fingrene for at det er god mat og stemming der.
1 kommentar:

  1. Hihi, neida, ække så verst å være tidlig opp, jeg har vært det i det siste jeg også, klarer ikke ligge utpå nå det er så mye å gjøre å utforske her! :) Heldige rosemottaker da! :)

    SvarSlett