torsdag 3. juni 2010

Det blomstrer

Denne uken har bare vært helt super her på østlandet, endelig kom sol og varme. Kirsebærtrærene står i full blomst. Synd at blomstringstiden er så kort.


Epletreblomstene har ikke kommet like langt, men det er nok ikke lenge før de også står i full blomst.I denne delen av hagen var det høyt høyt (u)gress da vi overtok huset. Da vi klippet dette dukket det opp mange trær( ikke lett å se på bildet). De har virkelig kommet seg på ett og et halvt år. Er tynne og høye, men kommer seg vel. Vi har plantet mange nye løvtrær. Så her blir det løvskog når vi blir gamle og grå

. Denne blodlønnen kjøpte jeg for et gavekort jeg fikk av den gamle klassen min.

3 kommentarer:

 1. Det er nydelig vær om dagen, og skjønt i hagen - jeg er selvfølgelig skikkelig forkjølet... Deilig med frukttrør, og blomstene er nydelige§
  Kos dere i hagen i helga - til uka kommer det skyer...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Fruktblomstringen står kort, og det er bare å nyte den mens den varer :) Men så kommer det en høst med deilige spiselige frukter, og det kan man jo også glede seg over!

  Så spennende med en gammel hage dere har ryddet. Og morsomt å tenke på at det blir til en løvskog med tid og stunder, det dere har jobbet med.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett