mandag 31. mai 2010

Skokaos

Det har lenge vært skokaos i gangen vår. Skokaoset er ikke så ille i vintermånenden, men når våren kommer er det komplett. Jeg har sinnsykt mange sommersko. Siden gangen er liten og vi bare har plass til en skohylle har denne vært rimelig overfylt, som du ser på bildet under.


I dag kom redningen i posten. Jeg har bestilt skohylle i fire etasjer fra Jotex. Ikke den peneste jeg har sett, men den duger til å holde orden. Tydelig et produkt tilpasset det kvinnelige kjønn. Flatpakket, men ikke en eneste skrue å skru inn:-).
Den gamle skohylla har fått plass på vaskerommet, og skal fungere som skohylle for mannens fotballsko.

3 kommentarer:

 1. Sko og jakker er et STORT problem! Det er for mange eksemplarer og for lite plass... Synes vi har sko i hver en krok jeg - ungene sine sko har en lei tendens til å flytte på seg - det oppstår rene leteaksjonen med lett panisk innslag rett før vi alle skal forlate heimen om morgenen...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Som iherdig skosamler sliter jeg/vi med samme problem. Besøkende har ofte lurt på hvor stor familien egentlig er (vi er to...) Takker derfor for tipset om den romslige skohylla! Jeg må nok jakte på noe liknende :)

  SvarSlett
 3. Oh, så genialt! Den der er det nok bruk for flere steder! :D

  SvarSlett