onsdag 3. juni 2009

Sol, regn og vind om hverandre

Stadig nye blomster dukker opp i hagen. Skulle nok virkelig luket litt i dag siden jeg skal til Stavanger i helgen og på "leirskole"med elevene mine til uka, men det får vente til ferien nå tror jeg. Disse blomstene har kommet opp i bedet ved innkjøringen.

Blodbøken som vi var så bekymret for i vår har nå kommet seg og ser bare superflott ut. Riktignok litt mer fyldig på den ene siden.


Denne benken og dette bordet dukket opp da vi begynte å slå gresset bak huset sent i høst. Her er det sol langt utover kvelden og koselig å sitte å se utover hagen.

Ellers må jeg si takk for alle hyggelige kommentarer på bloggen min. Koser meg med blogging selv om jeg får litt mobb av noen:-).

3 kommentarer:

 1. What - finnes det sinkspray???? O du milde Moses. Vet hva jeg skal kjøpe!!! Hvor gamle er elevene dine forresten? Er også lærer.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Man skal ikke "mobbe" bloggere ~her får vi jo litt utløp for vår lidenskap:hage ol, at andre ikke har samme iver for det er jo synd for dem ;) Jeg blir også litt ertet for bloggen,blir litt vel mye hage for enkelte,men de syns det er morsomt å titte innom likevel.. Dem om det! :) Nydelig den lyseblå blomsten øverst,hva er det? Ha en fint tur på leirskole! PS. ugresset venter nok på deg til du er tilbake ;)

  SvarSlett
 3. Ugress er alltid klart når du kommer, så fortvil ikke... Vi luker etter leirskole - da nyter vi solen og ferien mens vi kverker uhumskheter og jobber ut siste del av jobbstress - hi hi hi
  Hilde

  SvarSlett