torsdag 25. juni 2009

Den blå døra

Vi har snakket om at ytterdøra vår virkelig trenger ett strøk maling siden vi flyttet inn for snart ett år siden,men ting tar tid her i heimen. I går startet jeg endelig opp med å grunne døra. Hadde egentlig bestemt at vi skulle ha grønn dør, men i malebutikken i dag endret vi mening. Vi vil egnentlig si jeg. Min kjære hadde vel bestemt at jeg skulle bestemme. Da jeg etter å ha ombestemt meg flere ganger endelig sa: " Vi tar blå", mumlet han i skjegget: " Det er den jeg synes er finest også". Hva med å bare si det med en gang, så hadde vi sluppet å bruke så lang tid i butikken....:-).
Slik ser nå altså døra ut.



Slik så døra ut før den ble malt: Er veldig fornøyd med dette dørskiltet i keramikk som vi fikk av min søster til jul. Det er en dame hun jobber med som har laget det. Hun fikk også skrevet på navnet til hundene våre, hi hi.

4 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar:) Ja jeg kjenner til det... min kjære flirer og ler av meg han også når jeg begynner å flytte å ballere på alt sammen:) Koselig det bl når du malte døren, virkelig leker dør også med fine detaljer:) Tror ikke eg har vært innom her r, så det var koseligå oppdage deg:) Ønsker deg en riktig flott helg:) klem monica

  SvarSlett
 2. Heisann! Takk for besøket og kommentaren på bloggen min! Her har jeg ikke vært før!
  Så flott døren ble med ny farge,da!! Passet veldig godt med blått!
  Ha en nydelig helg i varmen:o)

  -Bette-

  SvarSlett
 3. Det ble nyyyydelig!
  Virkelig forandring, og for ett innbydende inngangsparti det ble med engang! Jeg vil også ha blå dør:)

  Anita

  SvarSlett
 4. Døra ble kjempefin!! Helt utrolig hva maling kan gjøre. Dere er jo så flinke til å male. Ikke skjønner jeg hvor dere får det fra?? Er ikke mange som rekker så mye som dere har fått gjort på under 1 år. Hilsen Margret :o)

  SvarSlett