onsdag 24. juni 2009

Ettermiddagskos med kaffe og smågodt

Deilig å slappe av med kaffe og smågodt i solen når man har jobbet en hel dag. Min kjære har malt første strøk på vinduene på låven og to av vinduene på huset. Jeg har grunnet ytterdøren. Gleder meg til å male med farge i morgen. Har vært usikker på om vi skal ha blå eller grønn, men har nok landet på grønn nå. Godt man har mye ferie som lærer og lærerstudent.

Det har dukket opp en hel del blomster den siste uka. Vi hadde ett området foran kjellervinduet vi har vært svært usikre på hva vi skal gjøre med. Det var bare stein og ugress der i vår, og vi vurderte gress, urtehage, blomsterbed og diveres andre ting. I løpet av denne uka har problemet løst seg selv. Det har kommet en hel eng med Prestekrager og andre blomster der.

Under verandaen har denne blomsten dukket opp. Er det en Akeleie? Skal prøve å flytte den når den blomstrer av.

6 kommentarer:

 1. Hei takk for hilsen hos meg!
  Går straks over til ferie jeg også,men er ikke lærer desverre.Kunne ønske jeg hvar det hver sommer,he he.Men prosjekter er det nok av her også.Lignet veldig på en akeleie,en er litt usikker.Den har litt store firkløver aktige blader,ikke så lett å se på bildet.Men flott er den jo uansett.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Bokstavstanseren er kjøpt på Clas Ohlson og koster 369,-.
  Jeg har dessverre ikke grønne fingre (enda..) og aner ikke hvilken blomst dette er. Mitt tips er google;)

  Smil fra Anita

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder!!
  Og tusen takk for kommentaren inne hos meg :) Skokrisa har endelig løst seg!!! Jeg fann noen hvite på bianco...de var helt greie:):) De var ikkje WOW, men no orker jeg ikke mer leting ..hihi
  Skal vise de frem snart:)
  ha en flott dag!!!!

  SvarSlett
 4. Åh, jeg har også lyst på en hagebenk! Den turkisfargen husker jeg ikke navnet på men den heter isturkis. :)

  SvarSlett
 5. Heeeij, her har jeg ikke vært inne før, så koselig du har det inne i din bloggebolig da! :)
  Må si at smågodt i solnedgang så veeeldig fristende ut ;)

  SvarSlett
 6. Hei Lene.
  Så flinke der er:-)Du er jo veldig kreativ! Godt at dere har god tid. Ønsker deg en riktig god sommer. Dere har det så fin og koselig hjemme hos dere. Du er flink til å legge ut bilder og tekst, slik at vi kan følge med hva som skjer hos dere. Kos deg i sommervarmen.
  Klem fra Margret.

  SvarSlett