søndag 3. mai 2009

Så ble det endelig ett innlegg i dag også

Har kløna herfra til evigheten for å få bildene lastet inn på pc'en i dag. Blir jo ikke litt sur når jeg ikke får til slike teknologiske ting heller.........
Derav overskriften.....

Har fått prøvd ut sinksprayen i dag, den funka fint den. Under kan du se en kurv både før og etter en omgang med sinkspray. Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda, men den kommer nok til nytte. Ser jo kanskje nå at jeg kunne tatt bilde fra samme vinkel, men skal skjerpe meg til neste gang.Har fått luket litt i beddene i dag også. Har bitt i det sure eplet og plantet et par stemorsblomster i potter ute. Kunne jo ikke si nei når mamma hadde noen til overs som hun ville gi meg. Må jo innrømme at jeg begynner å synes at de er litt fine også.

Blomstene under kom opp ute på plenen, har tydeligvis vært ett bedd på det stedet tidligere. Jeg flyttet dem over til et bedd. Har kommet opp mange fler blomster i hagen, men på grunn av de tekniske problemene som jeg nevnte over lot det seg ikke gjøre å få lagt inn alle bildene. Kommer tilbake til dette senere ( når jeg har roet meg ned).


2 kommentarer:

  1. Vet akkurat hvordan det er med de derre tekniske tingene ;) Har endelig fått ordna ordentlig ferdig ute på verandaen jeg også i dag, for denne gang;) Blir nok litt omorganisering før etterhvert... Ha en fin kveld:)

    SvarSlett
  2. For å få en slik ramme endrer du profilen på bloggen. Det er forhåndsvisning på de ulike variantene - husker ikke hva den heter, tok bare en jeg likte...
    HIlde

    SvarSlett