mandag 27. april 2009

På skattejakt

Har vært på skattejakt på mammas låve i dag. Endte opp med litt av hvert. Jeg fant et gammelt bord med skuff i. Det trenger riktignok å skrapes og males, men blir nok fint til slutt. Fikk ikke dette bordet inn i min bil, så må nok få min kjære til å hente det senere. Ellers fant jeg en sinkbalje ( trenger en vask), en kurv til å ha hageredskaper i og en hel del gamle blomsterpotter. Har fått masse inspirasjon fra andre blogger hva man kan gjøre med gamle ting, så nå er jeg i fartaPå vei hjem fra mamma stakk jeg innom Ting og tøy, som selger brukte ting til loppis priser. Der fant jeg denne kjøkkenstolen, som skal males hvit. Den kostet bare 20 kroner:-). Trenger en stol på soverommet til å legge ting og tang på. Har grunnet den, så den står til tørk i verkstedet. Kommer tilbake med bilde når den er helt ferdig.


.

3 kommentarer:

  1. Hmmm - skulle ønske jeg hadde et sted å gå på slik skattejakt! Jeg har i steden kost meg med dine elever som har vært veldig hyggelige å være i sammen med!

    SvarSlett
  2. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Sinkspray får du hos malingsbutikker og Biltema. Herlige funn hos din mamma! Klem siv

    SvarSlett
  3. hmmmmmmmm, den sinkbaljen er egentlig min da....hvis du ser under står det Ellen under med gråblyant,- hvis ikke har det bare blitt borte...har tross alt terrasse jeg skal plante på jeg også,- ha, ha:o) Bare tuller,- kjempefin blogg!!!! Flinke søsteren!

    SvarSlett