tirsdag 21. april 2009

Mange timer ute i strålende sol

Deilig med sol og varmt slik at man kan være i hagen etter jobb. Har egentlig bare gjort kjedelige ting, men de må gjøres de også. Har fått raket ferdig det lange gresset langs hele gjerdet på nedsiden av huset. Det tok tid, gjerdet er nok 30-35 meter langt. Under gresset fant jeg denne blomsten. Vet ikke hva den heter, men den var vårtegn for oss da vi bodde i Gamlebyen. Den kom alltid opp i Ruinparken som ett teppe. Vi sa alltid at vi skulle ha silke når vi fikk vår egen hage, og flaks for oss fant vi en i dag. Satser på at det kommer fler.Plenen begynner å bli grønn der snøen smeltet først, deilig å endelig se litt annet enn brun plen. Epletrærne beskar vi kraftig tidlig i mars. I dag har vi endelig fått brent alle greinene som har ligget i en haug til tørk. Det ble et svært bål, men nå er vi ferdige å forpeste nabolaget.


Denne klyngen med furuer ligger på nedsiden av huset. Her er det skogbunn, og jeg har planer om å plante både blåveis og hvitveis under disse trærne. Liker dette området av hagen veldig godt. Planen er også å lage en type benk under disse trærne etterhvert, men får se om det blir i år. Har jo skjønt at vi rekker ikke alt vi har planer om denne sommeren.1 kommentar:

  1. Tror planten din heter Scilla, eller russerstjerne. Jeg sliter veldig med skriften og bildene som lever sitt eget liv ...hva gjør du for å holde orden på dette?????Har akkurat lagt ut et nytt inlegg nå...

    SvarSlett