torsdag 16. april 2009

Nytt hus og ny hage

Da bestemte jeg med plutselig for å begynne å blogge om hagen min. Har vært innom mange mange blogger i løpet av vinteren, men da min kjære kollega Hilde laget sin hageblogg fikk jeg inspirasjon. Takk Hilde:). Med en tomt på 5 mål og ingen hageerfaring er det myyyye å ta tak i. Har i løpet av påsken laget ett bedd, hvor vi skal dyrke tomater.( står til sporing på gjesterommet) Irrterer meg jo nå over at jeg ikke tok et "førbilde" av dette beddet, eller skal jeg si steinhaugen med råttent reisverk av et drivhus på. Ellers har jeg raket bort løv som lå igjen fra i høst, og brent bråte. Gud, nå merker jeg at jeg virkelig bor på landet......
Nå har jeg fått inspirasjon til å dra på et hagesenter i morgen for å kjøpe noen blomster som kan henge på veggen utenfor utgangsdøra. Har jo tross alt shoppet utepotter på nettet til den store Gullmedaljen i vinter.

1 kommentar:

  1. Så hyggelig at jeg kan være til inspirasjon!Hage kan bli en besettelse og jeg har jo en bitte liten hage... Skal bli spennende å se hvordan dere lager en drømmehage som passer for dere! Jeg skal legge deg inn i mine favoritter omgående!!!

    SvarSlett