mandag 9. juli 2012

Mange minner

Vi er godt i gang ned å rydde barndomshjemmet vårt. i helgen stod loftet for tur. Her hadde mamma lagret mye gjennom 33 år. Alle våre leker fra da var små lå der oppe. Mye som bare var å kaste, men noen skatter også. Som for eksempel dukkehuset mitt.


Husker godt da denne store pakken lå under juletreet. På den tiden var det populært med disse små bamsene, så de bodde i huset istedenfor mennesker.

Lett å se på interiøret at det stammer fra 80- tallet.


Må innrømme at jeg koste meg litt da jeg vasket alle møblene og satte huset opp lørdag kveld. Husker godt at pappa koblet inn strøm slik at det lyste i tven og en lampe.

Nå er huset pakket ned og satt i kjelleren. Gleder meg til min lille niese er så stor at jeg kan ta det fram til henne.

4 kommentarer:

 1. Så fint dukkehus:-) vet at mitt står på loftet her hos mamma og pappa, men det hadde ikke kjeller....

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjelleren fikk jeg året etter. Ønsket meg den siste delen også med garasje og stall, men den fikk jeg aldri.

   Slett
 2. Oi, så flott dukkehus da, vil tro den bragte frem mange gode minner. Tror egentlig jeg aldri hadde et slikt selv, men min storesøster hadde så jeg overtok hennes.

  SvarSlett
 3. Åh, et lignende hadde jeg og søs når vi var små også, så herlig greie! Men siden det ble kjøpt når storesøs var lita så hun tok det med seg når mitt barndomshjem ble tømt. Fortsatt litt bitter... Hihi... ;)

  Så dere kjenner til prosessen dere også...? Da hører dere vel kanskje også til st olavs eller...? Har dere vært lenge i systemet? Håper virkelig det ordner seg for dere også, det ER lys i enden av tunnelen! <3

  SvarSlett