onsdag 4. april 2012

Påske i Paris

Vi har hatt noen flotte dager i Paris. Været har vært topp og vi har kost oss max.3 dager i Paris er altfor lite. Vi har ikke rukket halvparten av det vi kunne tenkt oss, så det blir nok ikke siste gangen vi besøker denne flotte byen.Notre dame i mørket var et vakkert syn.


En liten forsmak på sommer.

God mat og drikke på fortauskafeer.Nå venter avslappende dager hjemme. Satser på at det blir hagevær.

2 kommentarer:

  1. 3 dager i Paris er aaaaaaalt for lite ja :) Men deilig med en by det går an å reise tilbake til gang etter gang :) Kos dere resten av påska! Her er det snø så det holder, og skiene mine er i Oslos....

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder,flott og vere i Paris,var der for noen år siden,fekk gratistur med firmaet "Nytt og Nyttig",har fått nettop en reise til med dem ,har forreste fått mange ganger,det har vel du også kanskje,men har vert andre plasser ,så det har ikke passet,må vente til eg får tur fra dem der flyet går herifra eg bor,De har kontoret sitt her i Haugesund,og utsalg,er jo ett postordrefirma dette,så er mange i heile landet som får tilbud om tur,som har handlet med dem,er nok om du handler en gang,så har di adressen din.Ønsker deg en riktig fin Påske :)))

    SvarSlett