fredag 30. desember 2011

Julen 2011

Da er julen og året 2011 straks over. Det har ikke blitt tatt mange bilder denne julen, da batteriet gikk tomt julaften og jeg glemte i igjen begge kameraene våre i juleselskap. Batteriet rakk da til et bilde av julemiddagen.Og av kokkene.Vi har i dag kommet hjem fra fjellet, hvor vi har hatt noen fine dager med svigermor og stefaren til mannen. Lite snø, men nok til å få gått litt på ski. Trist å tenke på at det så slik ut på julaften, og nå er plenen grønn og blankholka ligger på veien.


Amaryllisen hadde sprunget ut og blitt virkelig fin mens vi var borte.Mannen er på trening mens jeg koser meg med et glass vin, en bok og synet av julepynten, i overimorgen er det ut med all julepynt. Jeg kaster alltid jula ut 1. nyttårsdag.


Ønsker alle en fin nyttårsaften. Vi skal til et vennepar og kose oss med god mat og drikke.

3 kommentarer:

 1. Smikk, smakk, smokk, og så er det over...
  Det er alltid litt antiklimaks etter julekvelden, etter alle forberedelser så går lufta litt ut av ballongen. Jula forsvant i en orkan hos oss, og julekosen ble erstattet med kaldt og strømtomt hus i 2,5 døgn, vindfelte trær og opprydningsjobb.

  Nyttårshelga skal vi likevel kose oss, og se framover på nye muligheter - litt blanke ark i januar, selv om det meste fortsetter som før :)

  Godt nytt bloggeår til deg når klokkene klinger i morgen.

  Moccamamma :)

  SvarSlett
 2. De beste ønsker for det nye året :-)
  Klem Hilde

  SvarSlett
 3. Ønsker dere en fin kveld i morgen. Massevis av gode ønsker for 2012 :) Klem

  SvarSlett