tirsdag 6. desember 2011

Jeg sikret meg masse billig julestæsj da den lokale Panduro butikken la ned tidligere i høst. Dermed blir det hjemmelagede til/fra lapper i år også. Var ikke så gjennomtenkt det jeg kjøpte tidlig i september. Disse hjertelappene hadde jeg kjøpt over 100 stk. av.Glansbilder, klistremerker og fine ark er brukt.
Det ble noen julekort mens jeg først var i gang. Nå er det bare å få skrevet disse julekortene da. Jeg er så gammeldags at jeg skriver alle julekort for hånd.
Jeg venter på at julestemningen skal komme over meg, har liksom manglet den til nå i år. Til helgen skal jeg pakke inn julegaver og besøke Hadeland glassverk, så kanskje det hjelper. Eller hva med litt snø kjære værgud.....

1 kommentar:

  1. Her har snøen lavet ned så jeg tror du har kontakt med Herren... Kan anbefale nrk.no - nettradio kanalen som heter bare jul - kjekk julemusikk ingen snakking :-) Flott til juleverksted også! Supre pakkelapper og kort du har laget - her ankom mine bestile bilder, så nå er det bare å snekre sammen julebrevet og få skrevet alle adressene.... Ikke i dag, men til helgen!
    HIlde

    SvarSlett