onsdag 4. mai 2011

Kommer nok til å bo i denne i sommer

I dag har jeg kjøpt med det plagget jeg definitiv kommer til å bruke mest i sommer. Denne Bergans shortsen er laget av det mest behagelige stoffet jeg noen gang har kjent. Modellen heter Utne Lady Pirate pants.Er super fornøyd med at Bergans har sportsklær i jordfarger.Ellers ble det ny løpetights på meg i dag. Mannens fotballag fikk 20 % på alt på sportsbutikken i dag, så det ble litt shopping på oss. Ikke det ar 20% er så mye, men jeg føler jo jeg har spart masse penger i dag. Ellers blir det lite blogging for tiden. Jammen mye å gjøre nå rett før sommeren når man er kontaktlærer for 7. trinn. Har sittet i hele kveld og vridd hjernen min for å skrive tale til avslutningfesten. Ikke lett......Noen tips?Da er det godt jeg reiser til Amsterdam på jentetur til helgen.Antar jeg er klar for de siste ukene på jobb etter en helg med skravling, shopping, god mat og drikke. Gleder meg!!!!

6 kommentarer:

 1. Hørtes veldig deilig ut! Kos deg masse :)

  SvarSlett
 2. Ja den bergens sorten er knall. Så på den i fjor... hmmm må kanskje kjøpe den... Ikke mye blogging her heller. Så mye å ta seg til ut

  SvarSlett
 3. jeg synes det er mye å gjøre selv om jeg "bare" er i 3 klasse.... Lengter vilt til sommerferien samtidig som jeg er bekymret om jeg rekker alt...
  Kos deg i Amsterdam!
  Klem

  SvarSlett
 4. Fin var den i alle fall, at den er så god er jo en stooor bonus! ;)

  SvarSlett
 5. Den shortsen var kjempefin! Jeg visste ikke at den fantes som dameshorts, og skulle gjerne satt den på min egen ønskeliste. Bare så synd at nanne-mannen fikk herreutgaven i nøyaktig samme mønster i fjor! Da jeg er blant de som trekker litt på smilebåndet av overdrevent kleskoordinerte par, kan jeg for skams skyld ikke gå til anskaffelse av dette plagget ;-)

  SvarSlett
 6. Amsterdam må ha vært deilig... Lykke til med inspurten - vi lader opp til Hudøy - nå flyr ukene unna... Jeg er jo i andre enden av skalaen med 1. trinn, og misunner deg på ingen måte å ta farvel med dine elever og alt det medfører av papirer og møter... Snart er det ferie - ganske snart!
  Klem Hilde

  SvarSlett