søndag 29. mai 2011

Fra mammas kjøkken

Mamma har pusset opp kjøkkenet og da ryddes alle skap. Jeg har raidet kassene med det som skal på loppis i dag. Reddet disse eggelassene. Husker dem godt fra da jeg var liten og synes de er veldig søte.


Denne mugga blir nok brukt til saft når utelivet starter for fullt.


Det er sol og regner om hverandre i dag. Planene om luking og prøveretting gikk visst i vasken. Mye hyggeligere å dra på kaffebesøk til ei venninne.


Har problemer med bloggen for tiden. Får ikke kommentert hos noen og det er vanskelig å laste opp bilder. Er usikker på om det er den noe slitne pcen min eller Blogspot som er problemet.Ballblomene er plukket på tur i skogen i formiddag.

4 kommentarer:

 1. Jeg har også slitt med å legge inn kommentarer. så leste jeg et eller annet sted i en eller annen blogg, at det var lurt å skifte til google chrome som nettleser for å få til å kommentere, så jeg gjorde det, og nå funker alt helt fint :)

  SvarSlett
 2. Jeg bruker nettleseren firefox og har ikke opplevd noen problemer :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. oi har du funnet ballblomst allerede.. de er jo såå fine!!! og den saftmuggen. Sånn husker jeg at vi hadde og.. hehehe...

  Takk for koselig kommentar på Ut på tur aldri sur innlegget. Det er på tur til Hestebrenna via Tjuvenborgen.. kjempe flott tur!!!!

  SvarSlett