lørdag 9. april 2011

Vårrengjøring i hagen

En deilig dag med 13 grader og strålende sol kan ikke kastes bort. Har fått klippet ned en del busker og raket sammen mye løv. Jeg vet at staudene ikke burde kilppes ned rikitg enda, men jeg klare ikke å se på de brune stygge plantene lenger. Er spent på om denne Rhododendronen vi plantet i høst kommer til å klare seg.

Fler løkblomster er på vei opp.Bjørkene begynner å få små små skudd.

Har prøvd meg på å la Pellisene overvintre i kjelleren. Ser noe slitne ut, men det er lov å håpe....

Vi er hundevakter i helgen. Denne lille rusken er hos oss i helgen, bare 6 uker gammel. Hun har med seg moren sin og en hund til.

Sikkelig liv når man har fem hunder i hus.
3 kommentarer:

 1. Jeg har også røska opp i bed og klippet både her og der.
  Pellisene dine kommer seg. De har jo grønne blader. Mine var ødelagt . det var første gang jeg prøvde å overvintre dem , men jeg prøver igjen...
  Så nydelig småtasser dere er hundevakt for.
  Og så har dere to selv ; dere er gode :)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Hei Lene!
  Så herlig med vårbilder, håper vi også er igang med våren snart. Går jo litt treigt her nord, vettu:)

  Serviset er i plastikk, ja. Kjøpte også serveringsbrett til som jeg glemte å ta bilder av. Det fantes salatbolle, kaffekopper og kaffekanne også i serien. Veldig søtt:)

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 3. Rhododendronen har jo knopper, så det går sikkert fint. Vi har et stort kjerr med rhododendron, og på det kaldeste i vinter så den helt frysetørket ut. Bladene var krympet til nesten ingenting, men med regn og varme kom de tilbake til normalstørrelse - og det blir blomster i år også.

  Det sprirer og gror i hagen her også. Luking for tur denne uka. Må ta det onde ved roten tidlig, for å spare arbeid senere i sommer.

  Endelig kom det litt vårvarme, og da eksploderer naturen :)

  Ha ei fin uke!
  Moccamamma :)

  SvarSlett