lørdag 23. april 2011

Utepåske

For en fantastisk påske vi har hatt her på østlandet. Godt over 20 grader i april skal man ikke klage på. Vi har fått ut hagemøbler og har kost oss med grilling av lammestek med venner i går og pølsegrilling i dag. Vi er meget glade for at de forrige eierne av hust lagde denne uteplassen.


Har planer om å laget et lite utekjøkken her. Benk med undeskap er allerede murt opp. Nå holder vi på å få til et gassbluss. Strøm og vann skal vi få til i løpet av sommeren også.


Mannen var fornøyd med å endelig få brukt denne balja i går. Denne har han kjøpt selv, og jeg har fått streng beskjed om at det ikke skal plantes blomster i den. Som om jeg kunne finne på noe slikt......


Har fått litt sommerblomster på plass, men utvalget var ikke det beste på hagesenteret her enda.Denne hengestolen fant jeg på loppis for et par år siden. Nå har den endelig kommet opp i epletreet. Koste meg med bok her i ettermiddag.

5 kommentarer:

 1. Har hatt sol og deilig varme har også i 2 dager nå :) Utrolig deilig! Har fått ut hagemøblene for de gamle, og litt pene blomster å se på :) Nyt resten av påska! Klem

  SvarSlett
 2. Ja, vi er heldige som har hatt en så varm påske i år - helt herlig med sol og varmt! Så kjekt med en så romslig uteplass med stor platting og tak over også. Det blir sikkert kjempefint med utekjøkken her.

  SvarSlett
 3. Så koselig uteplass! deilig å sitte under tak hvis det er for kaldt eller for varmt :-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Utrolig deilig med en påskeferie som værmessig ble nesten som en forsmak på sommerferien. Deilig å være ute hele dagen og bare nyte varmen og solen mens man pussler litt rundt seg... Nyt siste rest av ferie!
  klem Hilde

  SvarSlett
 5. Til og med TRØNDELAG har hatt over 20 grader vettu, ikke til å tro! Og som vi har kosa oss! :) Så stilig uteplassen din da, gosj, blir litt sjalu jeg altså.

  SvarSlett