fredag 11. februar 2011

Helg igjen

Ukene bare raser avgårde. Nå er det bare 2 ukers jobbing før det er vinterferie. Deilig at det bare blir lysere og lysere både på morgenen og ettermiddagen. Små perleblomster har fått plass i tekoppene jeg fikk til jul av min søster.
Huset er vasket til helgen. Er en av dem som faktisk liker å vaske hus. Mannen er på fotballtrening på fredager og jeg skrur på høy musikk og vasker, da koser jeg meg skikkelig.


Etter å ha vært tom for go' vaskemiddelet Duarance en stund har jeg i dag kjøpt meg nytt. Bare det gjør jo at vaskingen blir ekstra gøy.


Håper dere alle får en fin fin helg.

5 kommentarer:

 1. Skulle ønske jeg hadde noen gram av den vaskeiveren... Har også det vaskemiddelet, men blir så tørr på hendene av det - bruker det til å tørke støv - det dufter jo deilig, men hendene skriker etter fuktighet etterpå...
  Nyt helgen - koppene dine er bare lekre!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Har bare en uke igjen å jobbe før det er vinterferie jeg :-)
  Skulle ønske jeg hadde noe av vaskeiveren din...
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 3. Blir litt mer stas med så fint vaskemiddel ja, helt klart! :)

  SvarSlett
 4. Hei hei, takk for hilsen hos meg:-)

  Må innrømme at helgen kom så plutselig på meg at ikke har jeg vasket, ikke rakk jeg å lage middag heller. Dårlige husmor-vibber hos meg for tiden. Får håpe familien ble fornøyd med middag ute i dag, og tilgir at mor sitter med et glass vin og surfer rundt i blogglandia istedet for vasking av hus.
  HA en FIN helg!!

  SvarSlett
 5. Så flink du er. Nyvasket hus ble bort prioritert denne helgen... men kommer sterkere tilbake.... koselig du har det og durance er. vidunderlig. Bruker bare den serien på badet. Luksus... klem

  SvarSlett