lørdag 30. oktober 2010

Litt Halloweenpynt må man ha

Selv om jeg i utgangspunktet mener Halloween er en amerikansk tradisjon, som har kommet til Norge for at butikker skal tjene penger, er det jo en gylden anledning til å pynte litt. Noen små gresskar på trappa gjør seg jo i høstregnet.

I kveld skal vi ha en mini billiardturnering i kjellerstua vår. Vi har alltid en fest her ned på høsten. I fjor var det min 30 års dag, året før julebord og i år altså billiardturnering. Vi blir 4 par som skal kjempe om vinnertittelen. Disse søte gresskarappelsinene så jeg i et blad. Litt lettere å håndtere enn gresskar.

3 slike har fått plass oppe på peisen i kjellerstua hvor vi fyrer som helter for å ikke fryse i kveld. Filsgulv uten varmekabler er jammen kaldt. Kjellerstua er det eneste rommet vi ikke har fått malt enda, dermed skikkelig mørk hyttefølese med panel på både vegger og i tak. Er så mørk at jeg ikke vil vise bilder en gang. Med masse stearinlys og lyst interiør er det allikevel koselig nok til å ha en fest der nede:-).

Til neste års fest kan det jo være at jeg har fått ut fingeren og malt veggene lyse. Nå er det matlaging til kveldens sammenkomst, det blir horn fyllt med tacokjøttdeig, pølse og peperoni ( ikke sammen altså). Ha en fin lørdagskveld alle sammen.

3 kommentarer:

 1. Høres ut somen artig kveld.
  Kos dere!
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Hei Lene :-)
  Ønsker deg en hyggelig kveld. Jeg synes det ser kjempehyggelig ut nede i kjelleren din. Og stearinlys gjør det bare enda mer koseligere. Artig med gresskarappelsinene. Det var en ny variant :-) Ha en fin høsthelg. Hilsen Margret.

  SvarSlett
 3. Kule appelsiner! vi tvi i kveld! Hallowen er noe skikkelig tull - unger i dstygge kostymer som flyr rundt å tigger eller griser til andres hus? Men fritt fram...
  Hilde

  SvarSlett