lørdag 16. oktober 2010

Juleverksted

Ja, jeg vet at det bare er oktober, men trenger hjelp fra dere bloggere og alle andre som er innom her. Det jeg trenger hjelp til er å finne ut hva jeg skal lage på juleverksted med klassen i år. Vet at mange av dere som bloggere er lærere, så jeg er sikker på at det er mange tips å få der ute.Disse lagde vi i fjor.
Det må være noe som 5.-7. trinn kan lage på et par timer. Selvfølgelig må det også ikke koste allverden. Juleverksted er ikke den høyeste prioriterte posten på et skolebudsjett. Det er jo også en fordel om det er noe du selv kunne tenke deg å ha i hjemmet ditt. Det er jo stort sett foreldre som får disse tingene.

Nå håper jeg på at det strømmer på med gode tips.

2 kommentarer:

  1. I danmark i fjor så jeg en del papirklipp av ugler som var veldig fint - damen som lager de heter Rie, men jeg husker jo ikke etternavnet - verd et søk... De er enkle i formen, litt pill er det, men det er det kule papiret som gjør hele stasen, og uglene er like inn ennå... Juleverksted er noe forbasket mas, men når modellen er i boks er det veldig hyggelig! Har du gode ideer til 6 åringer mottas de med stor takk! Hilde

    SvarSlett
  2. Jeg har laget konglekranser med flere klasser. Vært sammen med klassen på høsten og plukket kongler fra furu eller lerk. Så har vi surret ståltråd/blomstertråd rundt konglene og montert de på en sirkel av ståltrå. hengt så opp med et rødt bånd. Ble veldig fint!
    Klem Igi
    (litt vanskelig å forklare fremgangsmåten...)

    SvarSlett