lørdag 21. januar 2012

Lørdag i heimen

Her tilbringes lørdagskvelden:


Loftet etterisoleres,det var nemlig isolert med sagmugg. Mannen har måket opp all sagmuggen i søplesekker og jeg har båret ut. Nå står nærmere 50 sekker med sagmugg ute på gårdsplassen. Mannen er i gang med å legge dampsperre før isolasjoene skal på.Huset er ikke bygget mens glava var vanlig å bruke, dermed er det ikke bare å rulle ut som i reklamen. Isolasjonen må derfor skjæres til. Mannen er super flink og gjør all jobben på loftet mens jeg er håndlanger og oppmuntrer. Zola og Wilma koser seg foran den nye ovnen som fungerer utmerket og god varme i hele huset.Gleder meg til vi er ferdige med dette og kan rydde opp. Blir jo møkk og rot i hele huset av dette....

2 kommentarer:

  1. Tenk så deilig det blir når dette er ferdig... Her har tak isolasjonen omsider dalt ned fra oven, så da blir det straks et par grader varmere i stua... Hurra for dårlig isolerte hus :-)
    Hilde

    SvarSlett
  2. Gammelt hus er ikke bare bare! Dere er flinke som tar jobben! Tenk så deilig det blir når det er isolert ferdig og dere fyrer i ny ovnen :)

    SvarSlett