onsdag 28. oktober 2009

Skulle bare ha ett frimerke

Stresset inn på posten etter jobb for å kjøpe et frimerke på oppdrag fra min kjære. Nille ligger tilfeldigvis rett ved siden av. De reklamerte med billig julepapir som faktisk så flott ut. Jeg er jo egentlig for den tanken at juleting hører med fra1. desember,ikke før. Har allikevel merket de siste årene at det skjer så mye annet i desember at jeg neste ikke rekker å kose meg med julegaveshopping, kortskriving, pynting og innpakkning. Så da jeg så hylle på hylle med bånd og små dekorting til pakker slo jeg til, slev om det kun er oktober. Julepapiret de reklamerte for hadde ikke kommet enda, men det hindret ikke meg i å shoppe litt.



Fant også hobbypakke til å lage julekort selv, til kun 39 kroner. Så i år blir det endelig hjemlagete julekort fra meg.



Da jeg suste forbi blomsterbutikken på vei ut av senterte så jeg at de hadde pakker med 25 blomsterløk til 20 kroner. Det ble med noen av disse hjem også.
Måtte snike posen rett inn på vaskerommet da jeg kom hjem, før jeg avleverte frimerket.........thihi

2 kommentarer:

  1. Kjenner også på at jul skal begynne i desember, men som du ser eg og at det ofte blir veldig travelt i desember. Spesielt syntes eg det då ungane var yngre.... allting skulle jo ha ein juleavslutning ! Så eg og er byrja å kosa meg med jul "før tida" ! Førjulskosehilsen frå meg.

    SvarSlett
  2. Helt i min og Karolines ånd ;) Vi skal på juleshopping på IKEA til uken :)
    Og juleverkstedet er allerede planlagt! Er jo november på søndag da! Viktig å få nok tid til kos i desember!

    SvarSlett