tirsdag 11. august 2009

Så var ferien straks over for i år

Siste feriedag denne sommeren i dag. Blir deilig å komme tilbake til hverdagen må jeg innrømme. Ekstra spennende blir det jo å begynne i ny jobb. Hagen ser ikke ut etter ferien, har mange timer lukearbeid foran meg. Har hatt litt mange planer denne sommeren, og ikke rukket å gjøre så mye. Har kun fått litt over to uker hjemme av den syv uker lange lærerferien. Min kjære og jeg har bestemt at vi ikke skal ha så mange planer neste sommer. Bildene under er fra min svigermor og hennes manns hage i Danmark, hvor vi kom hjem fra i går. De har bare en helt fantastisk flott hage med et nydelig tilhørende hus med stråtak.


2 kommentarer:

  1. Sommeren går så alt for fort, og jeg har gjort som deg - fått alt for lite tid hjemme til å kose meg i min ege hage... planlegging krever erfaring sies det, så vi får det vel til en gang..,
    HIlde

    SvarSlett
  2. He he, lilla og rosa trapp ja, av og til kan man undres over hva folk tenkte da de valgte ut malinga ;-) Enig i at den lange lærerferien gikk så altfor fort i år, er ikke klar for jobb igjen på mandag...sukk :-)

    SvarSlett